Stoiximan Super League

ΠΑΕ Ξάνθη: «Μην πηγαίνετε εκκλησία και… παραλία»

Το δικό της μήνυμα για τα μέτρα καταπολέμησης εξάπλωσης του κορωνοϊού και τους συμπολίτες μας που δεν τα τηρούν σε εκκλησίες και… παραλίες, έστειλε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ξάνθη.

Με τον δικό της ξεχωριστό-χιουμοριστικό τρόπο, η ΠΑΕ Ξάνθη, πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης για τον σκληρό αγώνα που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης, οι Ακρίτες, θορυβημένοι από τους χιλιάδες συμπολίτες μας που αψήφησαν τις οδηγίες και έσπευσαν σε εκκλησίες, παραλίες κλπ. δημιουργώντας συνωστισμό, καλούν άπαντες να συμμορφωθούν και να κάτσουν στο σπίτι τους, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης:

«Αν είστε πραγματικοί Χριστιανοί και νοιάζεστε για τον συνάνθρωπό σας, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας και την υγεία μας, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ. Ο Θεός και η Παναγία μας είναι παντού.

ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕ.

Υ.Γ.: Κυρίες, κυριούλες, σωματαράδες και playboyδες, σταματήστε να «παιχνιδιαρίζετε» στις παραλίες μας, όχι για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, αλλά για τους υπόλοιπους Έλληνες.

ΗΜΑΡΤΟΝ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x