Stoiximan Super League

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Όπως κάθε χρόνο, δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ»

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για το θέμα που προέκυψε με τη μετακόμιση στο Ολυμπιακό στάδιο αλλά και τις προτάσεις του Ερασιτέχνη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα δεδομένα, μετά τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Στάμο, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, παρέθεσαν μέσω επίσημη ανακοίνωσής οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Εξηγώντας ποιες είναι οι προτάσεις που κατέθεσε η «μάνα του λόχου» για τα οφειλόμενα αλλά και την χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης» τη νέα σεζόν, αλλά και επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση από πλευράς ΠΑΕ για «μετακόμιση» της ομάδας στο ΟΑΚΑ, με εξαίρεση την... καθιερωμένη υποβολή του ως δεύτερη έδρα της ομάδας!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13.58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τους οικονομικούς όρους που για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο Ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενα ποσό των 590.000 ευρώ την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018 ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000 δηλαδή να έχουμε έκπτωση 90.000 ευρώ. Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000 ευρώ.

Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο; Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x