Stoiximan Super League

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στην Τούμπα, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να μη δυσχεράνει την τέλεση του ματς με τον Λεβαδειακό και παράλληλα να δει το παιχνίδι χωρίς εισιτήριο στον Λευκό Πύργο, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερο παιχνίδι το σημερινό του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, αφού ως γνωστόν, σε περίπτωση κατάκτησης της νίκης από πλευράς «δικέφαλου του Βορρά» τότε θα έρθει και ο τίτλος!

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση, θέλοντας να ζητήσουν τη συνεργασία των οπαδών και παράλληλα να τους καθοδηγήσουν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα, πως στον Λευκό Πύργο θα λειτουργήσει γιγαντο-οθόνη τόσο για το ματς, όσο και για εκείνα που θα επακολουθήσουν.

Εκεί θα είναι και το σημείο συνάντησης του κόσμου με την ομάδα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά! Παρακαλούμε για άλλη μια φορά όσους δεν έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο γήπεδο της Τούμπας, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο και να μη δυσχεράνουν την τέλεση του ιστορικότερου αγώνα των τελευταίων 34 χρόνων!

Παρακαλούμε σεβαστείτε την ασφάλεια των θεατών και του γηπέδου. Το μέλλον ξεκίνησε και στο εξής θα δοθούν πολλές τέτοιες ευκαιρίες!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x