Stoiximan Super League

Πάει «γεμάτη» στο ντέρμπι η ΑΕΚ!

Όλα τα όπλα στην διάθεσή του θα έχει ο Τραϊανός Δέλλας στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» το Σάββατο. Μέσα Πλατέλλας-Ανάκογλου, γύρισαν «κομπλέ» Βάργκας-Μπαρόχα.

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα πάει η ΑΕΚ στο Φάληρο το ερχόμενο Σάββατο για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Τραϊανός Δέλλας, μετά το τέλος της προπόνησης της Ένωσης στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Πλατέλλας και Ανάκογλου, που αντιμετώπιζαν μικροτραυματισμούς στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μέσα και οι Μπαρόχα-Βάργκας, που την Πέμπτη επέστρεψαν και ακολούθησαν προσαρμοστικό πρόγραμμα, έπειτα από τις υποχρεώσεις που είχαν με την εθνική Βενεζουέλας.

Αναλυτικά:
Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x