Stoiximan Super League

Πάει για άλλο στόπερ ο Ολυμπιακός - Τελειώνει με τους άλλους δύο

Σε συζητήσεις για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού κινείται ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα αναμένονται εξελίξεις στα… μέτωπα του Κούκα αλλά και του Γουίλιαν Αράο.

Άδοξα τελείωσε πριν καν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, η Σφαξιέν (η ομάδα του παίκτη) προέβαλε την τελευταία στιγμή άλλες απαιτήσεις από εκείνες που είχαν συμφωνηθεί τα προηγούμενα 24ωρα και ενώ ο Τυνήσιος στόπερ ήταν στην Ελλάδα, τελικά η μεταγραφή «ναυάγησε» και η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για άλλον κεντρικό αμυντικό.

Μέχρι στιγμής το όνομα του νέου στόχου για τη θέση του στόπερ δεν έχει διαρρεύσει και αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Χασάν Αχμέτ Κούκα. Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για «σοβαρή διαπραγμάτευση» με την Μπράγκα, στην οποία αγωνίζεται ο Αιγύπτιος επιθετικός και δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό με την Χαλ. Η αίσθηση που υπάρχει δείχνει ότι θα κλείσει το deal και ο διεθνής φορ θα έρθει για να υπογράψει με τους Πειραιώτες.

Τέλος, στον Ολυμπιακό παλεύουν ακόμα τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο από την Φλαμένγκο. Το ποσό που θα γίνει η… δουλειά εκτιμάται πως ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ και μπορεί να έχει φτάσει και τα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ το βασικό κόλλημα φαίνεται πως είναι στις δόσεις αποπληρωμής της μεταγραφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x