Stoiximan Super League

Πάει για… αστεράτους ο Ολυμπιακός

Τους Ιγκόρ Σίλβα και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης εξετάζει ο Ολυμπιακός για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ύστερα από την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί.

Έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του και άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη Σούπερ Λίγκα ή έχουν τα φόντα να διακριθούν τα επόμενα χρόνια παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, ο Ιγκόρ Σίλβα και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδη, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχυθούν σε θέσεις που έχουν ανάγκη.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και ο Βραζιλιάνος μπακ (21 ετών) που αγωνίζεται με τη φανέλα των Αρκάδων φαντάζει ως πιθανός αντικαταστάτης του. Στη λίστα υπάρχει και ο νεαρός αμυντικός από το Κορδελιό, ο οποίος έχει παίξει σε 14 αγώνες από τους 15 του πρώτου γύρου.

Στη συνέχεια, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός σέντερ φορ ή εξτρέμ που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ θα γίνει και μία ακόμα προσθήκη ανάλογα με την παραπάνω υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x