Stoiximan Super League

Πάει για βασικός στην Τούμπα ο Τσουκαλάς

Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα Σμύρνης στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την προετοιμασία του για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνεχίζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Γιώργος Παράσχος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς και μοιάζει πολύ πιθανό να δώσει την ευκαιρία στον Σταύρο Τσουκαλά να κάνει ντεμπούτο. Ο Έλληνας μέσος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ρυθμό στα πόδια του και είναι έτοιμος να μπει στα… βαθιά κατευθείαν.

Δεν αποκλείεται ο Παράσχος να επιλέξει να παρατάξει την Ελαφρά Ταξιαρχία με αμυντικούς προσανατολισμούς και ανάλογο τρόπο όπως με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δηλαδή με τρεις στόπερ.

Πολύ πιθανό είναι να πάρει φανέλα βασικού και ο Χουάρες λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Παπάζογλου, ενώ σίγουρη είναι η συμμετοχή του Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Τσόβιτς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω παιχνίδι. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Κοντοές που εξέτισε την τιμωρία του.

Aξίζει να σημειωθεί πως τα εργομετρικά του Γιώργο Ζησόπουλου είναι μια χαρά και ο Έλληνας αμυντικός θα μπορέσει να βοηθήσει ίσως και από το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ την νέα του ομάδα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x