Αγγλία

Πάει για Βερμάελεν η Έβερτον

Τον Τόμας Βερμάελεν έχει βάλει στο μάτι η Έβερτον, η οποία έχει καταθέσει πρόταση στη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Σε ακόμα μια σημαντική κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η Έβερτον, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απο αγγλικά Μέσα έχει καταθέσει πρόταση στη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού, Τόμας Βερμάελεν.

Ο 31χρονος θεωρείται ιδανικός από τον Ρόναλντ Κούμαν για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής των "ζαχαρωτών", πόσω μάλλον από τη στιγμή που η απόκτηση ενός αμυντικού θεωρείται πλέον αναγκαία μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Φούνες Μόρι.

Έτσι, ο σύλλογος του Μέρσεισαϊντ θέλει δανεικό τον Βέλγο από τους "μπλαουγκράνα", όμως αναμένεται να τοποθετηθεί και οψιόν αφοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Βερμάελεν μεταγράφηκε στη Μπαρτσελόνα το 2014 έναντι 16 εκατ. ευρώ απο την Άρσεναλ, όμως το μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε δεν τον άφησε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Έκτοτε λοιπόν, κατάφερε να πραγματοποιήσει μόνο 21 συμμετοχές, ενώ πέρσι δόθηκε δανεικός στη Ρόμα, όπου και κατέγραψε 12 εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x