Stoiximan Super League

Πάει για Δευτέρα

Για την επόμενη εβδομάδα μεταφέρεται το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια, αλλά κάποιες λεπτομέρειες καθυστερούν τη διαδικασία.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στην τελική του ευθεία το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.

Εκτός από τα 10, 4 εκατομμύρια ευρώ που οφείλονται και αφορούν 43 υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια πρέπει να δοθεί και ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο από τα ρυθμισμένα χρέη με τον νόμο Ορφανού.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν το ποσό θα καταβληθεί εφάπαξ ή μέσω δόσεων. Η ΠΑΕ δεν έχει πάρει απάντηση από την Εφορία στο σχετικό ερώτημα που υπέβαλλε. Στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν την αντίδραση της αρμόδιας ΔΟΥ και θα κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους την Δευτέρα, καθώς την Παρασκευή θα είναι κλειστές οι Εφορίες λόγω Πρωτομαγιάς.

Αν υπάρχει θετική απάντηση μέχρι τότε, στην πληρωμή θα περιλαμβάνεται και το ποσό για τις οφειλές από τον νόμο Ορφανού και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα απαλλαγεί από τα χρέη προς το Δημόσιο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα δώσει τα 10,4 εκατ, ευρώ βάσει του νέου νομοσχεδίου και πληρώσει το άλλο ποσό μέσω μηνιαίων δόσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x