Stoiximan Super League

Πάει για δύο μπακ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για δύο παίκτες για τη θέση του δεξιού μπακ.

Μετά τον Κώστα Αποστολάκη, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί χθες και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, που ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, όχι για οικονομικούς λόγους.

Όλα δείχνουν πως και ο Ματίας Γιόχανσον δύσκολα θα συνεχίσει, καθώς το συμβόλαιό του ήταν στις 400.000 ευρώ. Αυτό οδηγεί τους «πράσινους» αναγκαστικά στην απόκτηση δύο παικτών για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς δεν υπάρχει από την ακαδημία κάποιος παίκτης που να μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα, έστω και ως ρεζέρβας.

Ο Τσάβι Ρόκα πιθανότατα θα στραφεί σε δύο παίκτες από το εξωτερικό, καθώς από την εγχώρια αγορά οι επιλογές για τη θέση είναι πολύ περιορισμένες και οι καλές λύσεις όπως ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα έχει συμβόλαιο.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα και θα παραμείνει σε καραντίνα για ένα διάστημα. Ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για το ακριβές μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από την μείωση που θα υπάρξει στο τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά και στο αν τελικά θα επιτραπεί η παρουσία έστω και ενός μικρού ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x