Stoiximan Super League

Πάει για «killer» η ΑΕΚ

Ούτε στόπερ, ούτε εξτρέμ. Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι πλέον η απόκτηση επιθετικού. Ο δαιμονισμένος Πλατέλλας, το «στοίχημα» Τζανετόπουλος κι ο τραυματισμός του Τζεμπούρ φέρνουν σέντερ φορ «killer».

Εξαιρετική η ΑΕΚ στην πρεμιέρα, ενθουσίασε (κι άλλο) τον κόσμο της, αλλά δεν «παραμυθιάζεται» πως δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Η εικόνα της «Ένωσης» στο γήπεδο δεν αλλάζει την πρόθεση για προσθήκες, ωστόσο έπαιξε τον δικό της ρόλο ώστε ν’ αλλάξουν οι προτεραιότητες.

Βλέποντας λοιπόν τη συνεχή βελτίωση του Πλατέλλα (που αναδείχθηκε MVP με τον Πλατανιά), έχοντας την επιλογή του σταθερότερου από πέρυσι Μπαρμπόσα και διαθέτοντας αρκετούς παίκτες που μπορούν ν’ αγωνιστούν και ως εξτρέμ (Αραβίδης, Μπουονανότε, Βάργκας) η απόκτηση εξτρέμ δεν κρίνεται επείγουσα. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι σταματούν οι επαφές για τον Λούκα.

Την ίδια ώρα η επένδυση που έχει αποφασίσει να κάνει ο Δέλλας με τον Τζανετόπουλο, σε συνδυασμό με το καλό δίδυμο που συνθέτουν με τον Κολοβέτσιο κάνει και την απόκτηση στόπερ να μη μοιάζει τόσο αναγκαία. Κάπως έτσι -και μετά τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ- η προσθήκη ενός επιθετικού γίνεται προτεραιότητα για την ΑΕΚ.

Γιατί υπήρχε ούτως ή άλλως διάθεση ν’ αναζητηθεί ένας τέτοιος. Δεδομένου όμως ότι είναι πολύ πιθανό η θλάση του Αλγερινού να τον κρατήσει εκτός δράσης αρκετές μέρες (και κατά συνέπεια να τον πάει ακόμα πιο πίσω από πλευράς ετοιμότητας) είναι ειλημμένη πλέον η απόφαση για μεταγραφή ενός σέντερ φορ. Και για την ακρίβεια ενός φορ τύπου Μπρέσεβιτς ή Μπλάνκο, που θα παίζει μέσα στην περιοχή και θα έχει το εύκολο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x