Stoiximan Super League

Πάει για Μπομπό ο Ηρακλής!

Έτοιμος να κάνει μία ηχηρή μεταγραφή που θα συνδυαστεί με την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα δείχνει ο Ηρακλής, ο οποίος φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Μπομπό.

Την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα με μία ηχηρή μεταγραφή σκοπεύει να πανηγυρίσει ο Ηρακλής, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα – κινείται για την απόκτηση του Μπομπό!

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος πριν από χρόνια είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, και πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ, ενώ στο παρελθόν είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Μπεσίκτας.

Η υπόθεση του 30χρονου άσου είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να γίνει οικονομική υπέρβαση για να παίξει στη Θεσσαλονίκη, όμως κάποιοι συνδέουν το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη με την επικείμενη συμφωνία του «Γηραιού» με την τουρκική αεροπορική εταιρεία «Turkish Airlines».

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς συναντήθηκαν χθες με τον Χουάντερσον, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού παραμένει η διαφορά στο οικονομικό.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ηρακλής – εκτός από τον Ματίας Ντεγκρά – εξετάζει και την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ την ίδια ώρα παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κάρλος Μιλιάζες που ανήκει στον Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x