Ιταλία

Πάει για νέο συμβόλαιο και μυθική ρήτρα σε Ικάρντι η Ίντερ!

Η διοίκηση της Ίντερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάουρο Ικάρντι για την υπoγραφή νέου συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές και διπλασιασμό της ρήτρας αποδέσμευσής του!

Να κρατήσει τον Μάουρο Ικάρντι ή τουλάχιστον να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την πώλησή του, θέλει η Ίντερ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, η διοίκηση των «νερατζούρι» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αργεντινό επιθετικό και την γυναίκα του (σσ. είναι μάνατζέρ του) για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Και του προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια σε αυτό, περισσότερα χρήματα τον χρόνο αλλά και… διπλασιασμό της ρήτρας αποδέσμευσής του!

Το τωρινό συμβόλαιο του Ικάρντι ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2021 και από την Ίντερ θέλουν να του το επεκτείνουν κατά ένα χρόνο. Επίσης, θα του αυξήσουν τις ετήσιες αποδοχές του από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ στα 7!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την ρήτρα στα 100 εκατομμύρια ευρώ και στην πρόταση συμπεριλαμβάνεται ο διπλασιασμός της, δηλαδή στα 200 εκατ.!

Στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών, πάντως, υπάρχουν ήδη διαφορές! Η πλευρά του Ικάρντι ζητάει να επεκταθεί το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, να λαμβάνει 7,5 εκατ. ετησίως και η ρήτρα αποδέσμευσής του να είναι 130 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x