Αγγλία

Πάει για παίκτη... έκπληξη η Μάντσεστερ Σίτι

Τον αριστερό οπισθοφύλακα της Εσπανιόλ, Άαρον Μάρτιν, θέλει να κάνει δικό της η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun».

Μεταγραφή-έκπληξη θέλει να πραγματοποιήσει η Μάντεστερ Σίτι, η οποία θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον αριστερό μπακ της Εσπανιόλ, Άαρον Μάρτιν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

O 20χρονος αριστερός μπακ αποτελεί προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ώστε να προσθέσει ακόμα ένα «όπλο» στην άμυνα της ομάδας του, με τους Ισπανούς να έχουν ήδη απορρίψει μια πρώτη πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ, καθώς θέλουν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός Ισπανός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Καταλανικού συλλόγου και πέρυσι πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του, καταγράφοντας 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να προσελκύσει τα βλέμματα πολλών Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τελικώς, όμως, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι οι ιθύνοντες της Σίτι να κάνουν το χατίρι στον προπονητή τους, να τα... «σκάσουν» στην Εσπανιόλ και ο Μάρτιν να καταλήξει στο «Έτιχαντ» και να αγωνιστεί με τη φανέλα των «πολιτών».

Επιμέλεια: Kυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x