Stoiximan Super League

Ευαγγελάτος: Πάει για προπονητή εκατομμυρίου ο Ολυμπιακός

Για προπονητή με υψηλό κασέ κινείται ο Ολυμπιακός και αν τον βρει θα επιδιώξει να κλείσει ακόμη και σήμερα, όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ανακοίνωσε χθες πως τα ηνία της ομάδας περνούν στον Βασίλη Βούζα, ωστόσο η ίδια η διατύπωση του δελτίου τύπου κάνει λόγο για υπηρεσιακό προπονητή.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν επιμόνως ήδη προπονητή για να αναλάβει άμεσα την ομάδα και αν βρει αυτό που ψάχνει δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να δαπανήσει ένα ευσεβές ποσό για την πρόσληψη του νέου προπονητή. Οι αποδοχές που προσφέρει αγγίζουν ή και ξεπερνούν το εκατομμύριο (τη στιγμή που του Μπέντο ήταν περίπου 700.000 ευρώ), αλλά το πρόβλημα είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιλογές στην αγορά είναι αρκετά περιορισμένες.

Πάντως ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος ανέφερε πως η λύση Μίτσελ δεν είναι σε πρώτο πλάνο και ούτως ή άλλως ισπανικά ΜΜΕ στέλνουν τον Ισπανό τεχνικό στη Μάλαγα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x