Stoiximan Super League

Πάει για Σιαμπάνη ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός θέλει τον 19χρονο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Φαίνεται πως ο Πάνος Αρμενάκας δεν θα είναι το μόνο απόκτημα του Παναθηναϊκού τον Γενάρη. Σύμφωνα με την «Πράσινη», θα γίνει προσπάθεια απόκτησης του Μάριου Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μαζί του, ενώ στη συνέχεια θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί τώρα από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Πάντως δεν αναμένεται να δοθούν χρήματα στον ΠΑΟΚ, αλλά ίσως να συμφωνηθεί να διατηρήσουν οι Θεσσαλονικείς ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θέλουν να έχουν κάλυψη πίσω από τον Σωκράτη Διούδη, καθώς ο Κότσαρης είναι τραυματίας και ο Ξενόπουλος έχει ένα πρόβλημα στον ώμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x