Stoiximan Super League

Από τη Σερβία ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού

Ο Μίλος Κοσάνοβιτς (με περισσότερες πιθανότητες) ή ο Γιάγκος Βούκοβιτς θα αποτελέσουν τον επόμενο κεντρικό αμυντικού του Ολυμπιακού. Σήμερα ανακοινώνει Καρσελά.

Από την Σερβία θα κατάγεται κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει στον Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης (φώτο) ή ο Γιάγκος Βούκοβιτς της Κόνιασπορ.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι ο παίκτης της βελγικής ομάδας, ο οποίος μάλιστα επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Μπέσνικ Χάσι που τον γνωρίζει πολύ καλά από το πέρασμά του από την Άντερλεχτ.

Όσον αφορά τον Βούκοβιτς, η αξία του εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ και μοιάζει μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Τούρκους.

Εντός της ημέρας υπενθυμίζεται ότι αναμένεται να τελειώσει και ο δανεισμός του Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αποκτήσει τον παίκτη για έναν χρόνο και η οψιόν αγοράς του θα αγγίξει τα 2,5 εκατ. ευρώ (75% η Γρανάδα και 25% η Μπενφίκα).

Ο Μαροκινός εξτρέμ αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x