Stoiximan Super League

Πάει για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Ο αποδεκατισμένος και παράλληλα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση Παναθηναϊκός καλείται να υπερβεί εαυτόν στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα είναι σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουλιμπαλί, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τους ανέτοιμους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Μέστο και Τελάντερ, ενώ και ο Λουντ που είναι στην αποστολή δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και θα είναι στον πάγκο.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τους «πράσινους», όπως λένε μέσα στην ομάδα, είναι πως δέχονται επιθέσεις από παντού πλέον και καλούνται να υπερβούν εαυτόν για να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στα πλέι οφ.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέις με τον Ζέκα που εξέτισε τα μία αγωνιστική της ποινής του, με τους Εμποκού και Παναγιώτη Βλαχοδήμο στα πλάγια.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μολίνς και Κλωναρίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Στάικος, Μπουμάλ, Λέτο, Χατζηγιοβάννης και Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x