Αγγλία

Πάει για το «μπαμ» των μεταγραφών η Τσέλσι!

Μεταγραφική βόμβα ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Τσέλσι! Όπως μεταδίδει το Sky Sports, οι «μπλε» είναι έτοιμοι να… σκάσουν 45 εκατ. ευρώ στη Σέλτικ για να φέρουν -ξανά- τον Μούσα Ντεμπελέ στο Λονδίνο!

Βρήκε… τον Μούσα του ο Κόντε.

Όπως μεταδίδει το Sky Sports, ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ από τη Σέλτικ και η Τσέλσι ετοιμάζεται να του κάνει τη… χάρη, δαπανώντας 45 εκατομμύρια ευρώ!

Μιλάμε για κανονική, μεταγραφική… βόμβα, αν πυροδοτηθεί, τελικά, αφού πολύ σπάνια «παίζουν» τέτοια ποσά τον Γενάρη.

Ο Ντεμπελέ, για όσους δεν θυμούνται, έφυγε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από το Λονδίνο και τη Φούλαμ, αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ και μέσα σε ένα εξάμηνο ενδέχεται να κοστίσει καμιά 40αριά ακόμα, προκειμένου να επιστρέψει στην αγγλική πρωτεύουσα.

Τα πεπραγμένα του, ωστόσο και η τρομακτική εξέλιξη που έχει στη Σκωτία, με 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ΣΥΝ ότι είναι μόλις 20 χρονών, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του, αφού πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να γίνει πραγματικά σπουδαίος.

Δεν είναι και λίγο πράγμα, άλλωστε, να έχεις παίξει σε 56 ματς, από τα 17 σου(!), στη Φούλαμ (έστω και αν δεν ήταν στην Premier League) και να είσαι βασικός στην ισχυρότερη σκωτσέζικη ομάδα. Ο Γάλλος, δε, ήταν μέλος σε όλες τις μικρές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει γαλουχηθεί στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, από το 2004 ως το 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x