Stoiximan Super League

Πάει και για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να καλύψει το κενό που άφησε ο Ομάρ με την μεταγραφή του στη Χαλ.

Το κενό που άφησε με την μεταγραφή του στη Χαλ του Μάρκο Σίλβα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (φωτό) ετοιμάζεται να καλύψει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται στην Αγγλία για τον διάδοχο του Νορβηγού μέσου, με την περίπτωση του Νέντουμ Ονουόχα της ΚΠΡ να έχει ακουστεί πριν από μερικές ημέρες.

Την ίδια στιγμή, μάνατζερ από το εξωτερικό υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον στόχο να έχει ήδη εντοπιστεί και να έχει γίνει η σχετική προεργασία. Πάντως, στην Τουρκία ο Καμερουνέζος Σετζού της Γαλατασαράι δηλώνει ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» έναν στόπερ μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι πολύ πιθανό, αφού υπάρχουν φήμες για κρούσης για τον Ντα Κόστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x