Stoiximan Super League

Πάει και για Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση του Κρίστοφερ Σαμπά, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει «πράσινος» και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί του Πλατανιά.

Ακόμη μια προσθήκη στην άμυνα (εκτός από αυτή του Σαμπά) δείχνει έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, το «τριφύλλι» κινείται και για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί που ανήκει στον Πλατανιά. Ουσιαστικά, φαίνεται απομένουν τα τυπικά για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον 27χρονο δεξιό μπακ και εκτιμάται ότι οι Κρητικοί δεν θα σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη.

Στις αρχές του καλοκαιριού η ομάδα των Χανίων αξίωνε 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη από το Μάλι, αλλά δύσκολα θα πάρει τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Νίτσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναμένεται να κλείσει το deal 250.000 ευρώ περίπου και ενώ το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κουλιμπαλί αγωνίζεται από το 2014 και μετρά συνολικά 52 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Την περυσινή σεζόν έκανε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, τις οποίες συνδύασε με δύο γκολ, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x