Αγγλία

Πάει και για Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Στην αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που εξετάζει τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει με την Έβερτον.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είχε απορρίψει τον περασμένο Μάρτιο πρόταση-μαμούθ της Έβερτον για την ανανέωση του συμβολαίου του και τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να του προσφέρει «χρυσάφι»,.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι συνολικές απολαβές θα ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ! Αν επιτευχθεί αυτή η μεταγραφή, αναμένεται να κοντράρει το ποσό-ρεκόρ που έδωσε η Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά πέρσι το καλοκαίρι που έφτασε τα 110 εκατ. ευρώ.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής μοιάζει ιδανικός για την θέση, έχοντας πετύχει 25 γκολ την προηγούμενη σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα και συνολικά 81 γκολ σε 4 σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο αγγλικός σύλλογος προσπαθούσε να αποκτήσει τον Άλβαρο Μοράτα από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ τους. Επομένως, ο Ζοζέ Μουρίνιο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, και τώρα απομένει η επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούν ότι έχουν καλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν, την στιγμή που βρίσκονται ήδη σε στενή επαφή με την Έβερτον για την παραχώρηση του Γουέιν Ρούνει.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x