Κύπελλο Ελλάδας

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Πάει προς Κρήτη ο τελικός Κυπέλλου αν περάσουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Σε εντελώς ουδέτερο έδαφος θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου σε περίπτωση που προκριθούν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, αν περάσουν οι «δικέφαλοι» η μεταξύ τους μάχη θα γίνει μάλλον στο Παγκρήτιο.

Τη μόνη περίπτωση ο τελικός Κυπέλλου να μην διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή του με τον Άρη Ασβεστά, αν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ περάσουν από τους ημιτελικούς, η μεταξύ τους μονομαχία θα φιλοξενηθεί πιθανότατα στο Παγκρήτιο.

Κάτι που θα γίνει στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισονομία, σε συνδυασμό με δυνατότητα της έδρας του τελικού να συνδυάσει ασφάλεια και αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

Εξάλλου το Παγκρήτιο δίνει τη δυνατότητα να δοθούν από 15.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, ενώ και το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή (σ.σ. έχει αφαιρεθεί το σκέπαστρο) έχει μπει ήδη σε διαδικασία αποκατάστασης.

Δεδομένων λοιπόν όλων αυτών και ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, βρίσκεται ούτως ή άλλως σε επαφές με τον Ζήση Βρύζα για το φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010, του έχει καταθέσει την πρόταση να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρεται να έχει εξασφαλίσει ήδη τη συγκατάθεση του Δήμου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, οι οποίοι παρουσιάζονται θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θυμίζεται ότι ο τελικός Κυπέλλου φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο και το 2006, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 3-0 της ΑΕΚ και όλα να κυλούν χωρίς κάποιο «παρατράγουδο» στις εξέδρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x