Stoiximan Super League

Πάει… μπετόν στις εκλογές της ΕΠΟ η «συμμαχία»

Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει να διαρραγεί το κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το τι γράφεται για τις σχέσεις Σαββίδη-Μελισσανίδη, η «συμμαχία» θα πάει… μπετόν στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ακλόνητη παραμένει η «συμμαχία» των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όσον αφορά στην προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν για συμφιλίωση του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και διατάραξη των σχέσεων του πρώτου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαρραγεί το κοινό μέτωπο που δημιουργήθηκε για να σπάσει το κατεστημένο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, είναι αδιαπραγμάτευτη η σύμπλευση των τριών μεγάλων ΠΑΕ στο θέμα των εκλογών.

Κατά συνέπεια, πρέπει να θεωρείται αταλάντευτη η στήριξη στον Βαγγέλη Γραμμένο, ώστε να επικρατήσει και να επιτευχθεί ο στόχος για τον οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε η «συμμαχία»: Να ξηλωθεί δηλαδή η διοίκηση Γκιρτζίκη και να αντικατασταθεί με μια νέα, που θα επιδιώξει ισονομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x