Stoiximan Super League

«Πάει Παναθηναϊκό ο Μορένο»

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έρικ Μορένο, σύμφωνα με τη Record. Το προφίλ του Κολομβιανού επιθετικού, που φέτος έπαιξε δανεικός στον Παναιτωλικό. Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

Και ξαφνικά… Έρικ Μορένο! Σύμφωνα με τη Record, ο Κολομβιανός επιθετικός θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όπου έπαιξε φέτος δανεικός από την Μπράγκα, αλλά στον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος άσος, που θυμίζει εντυπωσιακά τον Μάριο Μπαλοτέλι, είχε 6 γκολ σε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Άρχισε την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Περέιρα, εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Μιγιονάριος (42 συμμετοχές-10 γκολ), ενώ από το 2014 ανήκει στην Μπράγκα, με την οποία είχε εμφανίσεις και 2 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν επιθετικό για να έχει μια ακόμη λύση στην επιθετική του γραμμή. Αν αυτός θα είναι ο Μορένο, ίδωμεν…





Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ

Όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, δεν φαίνεται πως ισχύει κάτι τέτοιο, αφού από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό φορ, ο οποίος φέτος ξεχώρισε με τη φανέλα του Παναιτωλικού ως δανεικός από την Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x