Champions League

Πάει Ποντγκόριτσα ο Χάσι

Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπούντουτσνοστ και την Παρτίζαν θα παρακολουθήσει από κοντά ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος περνάει από… κόσκινο την ομάδα του Βελιγραδίου.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον στο μυαλό των Πειραιωτών βρίσκονται οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις τους, με αφετηρία τα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι μία εκ των Μπούντουτσνοστ ή Παρτίζαν, με τους Σέρβους να είναι το φαβορί (μετά τη νίκη με σκορ 2-0) του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Την Τρίτη ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να ταξιδέψει στο Μαυροβούνιο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον επαναληπτικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, ώστε να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Άλλωστε, ο 45χρονος προπονητής έχει αρχίσει ήδη να περνάει από… κόσκινο την Παρτίζαν και σύντομα θα ενημερώσει για τακτικά και άλλα ζητήματα τους ποδοσφαιριστές τους, ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν έτοιμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x