Ισπανία

Πάει την Μπαρτσελόνα στη FIFA ο Νεϊμάρ

Στα… μαχαίρια Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα. Ο άσος, πλέον, της Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει έτοιμος να καταγγείλει στην FIFA τους Καταλανούς για οικονομικές οφειλές προς τον πατέρα του (και μάνατζέρ του).

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος έγινε πρόσφατα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, κοστίζοντας έναν... σκασμό λεφτά στον γαλλικό σύλλογο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταγγείλει τους Καταλανούς στην FIFA, όπως αναφέρεται στα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο λόγος; O 25χρονος επιθετικός θέλει με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει τον πατέρα του και μάνατζέρ του να διεκδικήσει μπόνους υπογραφής από νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βραζιλιάνος άσος με την Μπαρτσελόνα, ύψους 26 εκατ. ευρώ και τοοποίο του οφείλεται. Υπενθυμίζεται ότι από τη συμφωνία με την Παρί ο πατέρας του Νεϊμάρ θα εισπράξει 40 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, στην Ισπανία αναφέρεται ότι, ίσως, ο διεθνής άσος να έχει τέτοια (σκληρή) στάση απέναντι στην Μπαρτσελόνα επειδή θεωρεί ότι καθυστερεί να διαβιβάσει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας κάποια έγγραφα με αποτέλεσμα να τρενάρεται το ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x