Stoiximan Super League

Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτές οι θέσεις παίζονται για την 11άδα με ΑΕΚ»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει ακόμη καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην ΑΕΚ και ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για τα διλήμματα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Το ντέρμπι πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός κορυφώνει την προετοιμασία του για την ΑΕΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει κάποια διλήμματα για το βασικό σχήμα.

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, μία θέση που παίζεται είναι αυτή του δεξιού μπακ, καθώς παρότι ο Κουλιμπαλί έχει τελικά δικαίωμα συμμετοχής και εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του, είναι εκτός ρυθμού μετά την απώλεια τόσων προπονήσεων κι έτσι υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Γιόχανσον.

Παράλληλα είπε πως «δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του Λουντ στην ενδεκάδα γιατί έλειπε με την εθνική του ομάδα» και πως η παρουσία των Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες και Μολίνς μπροστά είναι δεδομένη. Αντίθετα «… ο Τσάβες παρότι κάνει προπονήσεις με μπάλα δύσκολα θα είναι στην αποστολή, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν αν δεν είναι 100% έτοιμος, υπό το φόβο της υποτροπής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x