Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Ο Κολοβέτσιος έλεγε στους συμπαίκτες του ότι θα τα καταφέρει»

Αισιόδοξος ότι θα προλάβει το ματς κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM Νίκος Παγκάκης, που αναφέρθηκε στην επιστροφή του Όμρι Άλτμαν και την 11άδα του Παναθηναϊκού

Σήμερα θα κριθεί αν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο 27χρονος αμυντικός είναι αισιόδοξος πως θα είναι… μάχιμος!

«Ο Κολοβέτσιος έλεγε στους συμπαίκτες του ότι θα τα καταφέρει, αλλά θέλει προσοχή. Υπάρχει και το ντέρμπι με ΟΣΦΠ, είναι βασικό γρανάζι, κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά είναι και ο πιο έμπειρος στόπερ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αποκάλυψε πως ο Όμρι Άλτμαν έλεγε στους συμπαίκτες του πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και ότι σε ένα μήνα από τώρα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση με τον Παναθηναϊκό…

Ενώ τέλος ο Παγκάκης, αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Δώνη για το βασικό σχήμα των «πράσινων», με τους Μουνιέ, Κάτσε και Γιόχανσον να… χτυπούν την πόρτα της 11άδας, ενώ έκανε και την εκτίμησή του.

Ακούστε εδώ το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x