Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Ο Μολέντο δεν θέλει ΠΑΟΚ, προτιμά Ιντερνασιονάλ»

Σαφή προτίμηση στην Ιντερνασιονάλ αντί του ΠΑΟΚ δείχνει ο Ροντρίγκο Μολέντο περιμένοντας βελτιωμένη πρόταση από τους Βραζιλιάνους, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Τον πρώτο λόγο στην Ιντερνασιονάλ για το μέλλον του κι όχι στον ΠΑΟΚ δίνει ο Ροντρίγκο Μολέντο, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Είναι δύσκολο να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Συζήτησε με την οικογένειά του και την αδερφή του που τον μανατζάρει και δίνει προτεραιότητα στην Ιντερνασιονάλ. Η πρώτη της πρόταση δεν τον ικανοποιούσε, αλλά περιμένει βελτιωμένη προσφορά. Πάντως επειδή πρόκειται για ευμετάβλητο χαρακτήρα δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πρόταση του ΠΑΟΚ, είναι πως αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη από της Ιντερνασιονάλ, ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα μιλώντας για Κοροβέση, Κάτσε και Κάμπος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πέδρο Κόντε τονίζοντας πως είναι στα υπόψη, αλλά εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x