Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Συναντήθηκε με Τσίπρα ο Παϊρότζ»

Ούτε έχει χαλάσει, ούτε έχει… τελειώσει η υπόθεση της αλλαγής ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης. Τι άλλο είπε για το ραντεβού Πιεγκμπονσάντ-Τσίπρα και τον Δώνη.

Όλα ανοιχτά παραμένουν τη δεδομένη χρονική στιγμή αναφορικά με την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

«Ούτε έχει χαλάσει, ούτε έχουν πέσει οι υπογραφές σε κάποιο ντιλ. Τα πράγματα είναι μοιρασμένα, ο έλεγχος έχει τελειώσει ο Παϊρότζ έχει στα χέρια του το ντραφτ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Περιμένουμε τις καταληκτικές ημερομηνίες να δούμε αν θα μπουν τα χρήματα. Αυτή την ώρα που μιλάμε η Παρασκευή είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για την άφιξη του Παϊρότζ και να προχωρήσουν οι τελικές εξελίξεις», ανέφερε με νόημα κι επισήμανε πως εκκρεμεί και το ραντεβού της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους του «Athens Alive»…

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αποκάλυψε πως ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ συναντήθηκε και με τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας επί του θέματος: «Στην τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα, ο Παϊρότζ συνάντησε τον Πρωθυπουργό. Η συνάντηση δεν είχε πολύ μεγάλη διάρκεια, δεν διέρρευσε το ακριβές περιεχόμενό της, αλλά μίλησαν για κάποια θέματα επενδυτικού χαρακτήρα αλλά και για τον Παναθηναϊκό».

Επίσης, ο Παγκάκης αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού, εξηγώντας τι ισχύει με τους οικονομικούς όρους του: «Το συμβόλαιο του Δώνη με τους συνεργάτες του ξεκινάει με 550.000 ευρώ, με αύξηση 30% τον δεύτερο χρόνο και άλλο ένα 15% τον τρίτο. Έχει πέσει στο τραπέζι και η πιθανότητα μονοετούς συμβολαίου για τους Δώνη και Νταμπίζα, υπό την έννοια πως τα χρήματα είναι αρκετά για τριετές συμβόλαιο σε έναν… μνημονιακό Παναθηναϊκό».

Ενώ τόνισε πως υπήρξε και ραντεβού το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τους Δώνη-Νταμπίζα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x