Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Σένκεφελντ»

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολλανδό αμυντικό Μπαρτ Σένκεφελντ και τον κρατάει… σταντ μπάι!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κοιτάζει για ενίσχυση στον άξονα και τα άκρα της επίθεσης, ωστόσο, όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, η πιο άμεση χρονικά κίνηση των «πράσινων» μάλλον θα αφορά στα… μετόπισθεν...

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστραλία, ο Νίκος Νταμπίζας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπαρτ Σένγκεφελντ, τον 27χρονο στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Μέλμπουρν Σίτι!

Ο Σένκεφελντ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ, είναι ουσιαστικά «κλεισμένος», με τον Ολλανδό αμυντικό που μπορεί να παίξει και σαν δεξί μπακ να μένει… σταντ μπάι από πλευράς Νταμπίζα.

Καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να κινηθεί για την απόκτηση κι άλλου παίκτη για την ενίσχυση της άμυνας του «τριφυλλιού» και αν δεν ευοδωθεί η προσπάθειά του, τότε θα ενεργοποιήσει την περίπτωση του 1,84μ. αμυντικού.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x