Stoiximan Super League

Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Κάθε ημέρα και πιο βαρύ πρόστιμο για τον Τσάβες»

Τα δεδομένα της υπόθεσης Αντρέ Τσάβες, που την Κυριακή αναχώρησε για την Αργεντινή δίχως να εξασφαλίσει άδεια από τον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Νίκος Παγκάκης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού από το απόγευμα της Κυριακής είναι αυτό του Τσάβες.

Ο Αργεντινός φορ αναχώρησε για την πατρίδα του δίχως να εξασφαλίσει άδεια από τον Παναθηναϊκό και ο λόγος που το έπραξε είναι οι ενοχλήσεις που ένιωσε μετά το ματς του «τριφυλλιού» με τον Ατρόμητο στο σημείο που είχε υποστεί θλάση. «Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό», τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μετέφερε τις σκέψεις που υπάρχουν στους «πράσινους», που σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο της διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αρχικά, αν απουσιάσει έως τρεις ημέρες θα του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο (για κάθε ημέρα απουσίας) βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Από εκεί και πέρα αν δεν επιστρέψει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε θα εξεταστεί σοβαρά από πλευράς Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο να τραβήξουν το θέμα στα άκρα. Πάντως, μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει εντός τριών ημερών, διότι το ταξίδι στην Αργεντινή είναι αρκετά χρονοβόρο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x