Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Θετική προδιάθεση για να μείνει ο Αρμενάκας στον Παναθηναϊκό»

Το προφίλ του Πάνου Αρμενάκα σκιαγράφησε ο Νίκος Παγκάκης μέσω του ΣΠΟΡ FM και εξήγησε γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά τη δοκιμή του…

Την κατάσταση που επικρατεί στην υπόθεση του Πάνου Αρμενάκα, ο οποίος δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στον Παναθηναϊκό, περιέγραψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης…

«Ο Αρμενάκας έχει δείξει καλά στοιχεία ως τώρα. Έχει κράτημα της μπάλας, εκρηκτικότητα, παίζει και τις δύο πλευρές, ενώ είναι αριστεροπόδαρος. Έχει παραστάσεις από το εξωτερικό. Είναι περίπτωση Χατζηθεοδωρίδη. Έχει πάει να δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό μεν αλλά υπάρχει μια θετική προδιάθεση αν πείσει μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μην αλλάξει… ρότα στην ψηφοφορία για την ποινή των μη αδειοδοτημένων ομάδων, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, ερωτηθείς για το «Athens Alive», ο Παγκάκης είπε ότι ο Μαρκ Αλεξάντερ ήρθε στην Αθήνα αρχές Νοέμβρη αλλά για άλλες δουλειές, ενώ ο ίδιος έλεγε στο περιβάλλον του ότι το πλάνο προχωράει.

Ακούστε το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x