Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Συνάντηση Παϊρότζ-Νταμπίζα εντός ημέρας, έρχεται ο Λουτσιάνο για συζητήσεις»

Ο Νίκος Παγκάκης αποκάλυψε μέσω του ΣΠΟΡ FM ότι ο Πιεγκμπονσάντ θα έχει ραντεβού με τον Νταμπίζα σήμερα, αλλά και ότι ο Λουτσιάνο θα έρθει στην Αθήνα.

Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ αναμένεται να συναντήσει και τον Νίκο Νταμπίζα! Αυτό αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, τονίζοντας μάλιστα πως η επαφή των δυο ανδρών θα γίνει μέσα στην ημέρα.

«Νίκος Νταμπίζας και Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα. Ο Ταϊλανδός θα φύγει το βράδυ αλλά θα επιστρέψει στην χώρα μας και νωρίτερα θα γίνει το ραντεβού. Είχε εξ αρχής καλή γνώμη για τον Νταμπίζα, μίλησε και με συνεργάτες του για αυτό. Είναι σημαντικό ότι θα τα πουν», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε πως ο Λουτσιάνο Νέβες θα έρθει σήμερα στην Αθήνα για να συζητήσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι λίγες!

«Ο Λουτσιάνο έρχεται σήμερα στη Ελλάδα το μεσημέρι για να διευθετήσει τα θέματα του με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσει και τον Νταμπίζα. Μέχρι τώρα πάντως δεν ήταν πολύ ζεστός για να μείνει. Θα πρέπει να πάρει πολλά χρήματα και πάλι δύσκολο το βλέπω», ανέφερε ο Παγκάκης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x