Stoiximan Super League

«Παγωμένος» με ΑΕΚ ο Βάργκας!

Ξενερωμένος που αποκλείστηκε από την αποστολή της ΑΕΚ για τον 1o ημιτελικό με τον Ολυμπιακό είναι ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος παράλληλα έχει δεχθεί πρόταση για ανανέωση με σημαντική μείωση αποδοχών.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται για την ΑΕΚ η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται κάπως… ξενερωμένος τις τελευταίες ημέρες. Ο κυριότερος λόγος είναι πως ενώ ανυπομονούσε να παίξει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, έμεινε εκτός αποστολής και αυτό τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως έφυγε από το ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή της «Ένωσης» και όταν πήγε στο σπίτι του, είπε στη γυναίκα του: «Μάζεψε τα, φεύγουμε...»!

Μετά τη νίκη της ομάδας στο Καραϊσκάκη, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βάργκας, στον οποίο μετέφερε την επιθυμία της διοίκησης να ανανεώσουν τη συνεργασίας του. Εκείνος παρέπεμψε την ΑΕΚ στον ατζέντη του, ο οποίος ενημερώθηκε εγγράφως για τη μείωση ύψους 35-40%, η οποία θα του αποφέρει από 380.000 € λίγο πιο πάνω από τις 200.000 €.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x