Γαλλία

«Πάγωσε» την Γιουβέντους ο Τιάγκο Σίλβα

Με δηλώσεις του στα γαλλικά Μέσα ο Τιάγκο Σίλβα έκανε γνωστό πως πρόθεσή του αποτελεί να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και μετά την λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερνμέν και μετά το προσεχές καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, εξέφρασε ο Τιάγκο Σίλβα.

Το γεγονός πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 επιχείρησε να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους με τον γενικό διευθυντή των «μπιανκονέρι» Μπέπε Μαρότα να προσεγγίζει τον ποδοσφαιριστή και τα σενάρια απόκτησής του από την «Μεγάλη Κυρία» να φουντώνουν.

Μετά την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, μιλώντας στην μικτή ζώνη, ο γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου του 1984 αμυντικός έκοψε τον «αέρα» στους πρωταθλητές Ιταλίας αλλά και σε κάθε επίδοξο «μνηστήρα» εκφράζοντας την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

«Θέλω να μείνω στην Παρί και να επεκτείνω το συμβόλαιό μου» τα πρώτα λόγια του Σίλβα και συνέχισε «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις από την περσινή σεζόν. Θα πρέπει πρώτα να συζητήσουμε με τον πρόεδρο και να συμφωνήσουμε, εγώ όμως θέλω να μείνω».

Μία δήλωση αγάπης ή ένας ελιγμός τακτικής; Ο χρόνος θα το φανερώσει.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x