Euro 2016

Παιδιά ταξιδεύουν στο Euro χάρη στον Αμπράμοβιτς (pics)

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την Τσέλσι, πολλά λεφτά, μεταγραφές και κότερα. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όμως, δεν ξοδεύει την περιουσία του μόνο σε ποδοσφαιριστές.

Έχει δώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προσπαθώντας να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των οπαδών της Τσέλσι. Κάποιες φορές το κατάφερε, άλλες πάλι όχι. Τώρα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βοηθά ένα γκρουπ παιδιών να πραγματοποιήσουν ταξίδια που θα θυμούνται σε όλη τους την ζωή.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας έγινε ο μεγαλύτερος χορηγός της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Fullfilling Dreams”, η οποία στέλνει παιδιά με σοβαρές ασθένειες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

inner

Ένα γκρουπ 55 παιδιών από το Ισραήλ και οι συνοδοί τους έχουν ήδη παρακολουθήσει τρεις αγώνες της τελικής φάσης από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

inner

Η “Fullfilling Dreams” ανήκει στον 23χρονο εθελοντή Τζιλάντ Σάλτερ, ο οποίος είχε την ιδέα αλλά όχι τους πόρους για να το κάνει: «Άρχισα να βρίσκω χορηγούς για να μπορέσω να το κρατήσω ζωντανό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Αμπράμοβιτς ήταν τόσο γενναιόδωρος. Μας έστειλε κάποια χρήματα και μου έγραψε: «Σε ευχαριστώ που κάνεις κάτι τόσο ιδιαίτερο. Είναι τιμή μου να σε βοηθήσω».

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έμαθε για την συγκεκριμένη οργάνωση από τον Ισραηλινό πρώην προπονητή της ομάδας και συμπατριώτη του Σάλτερ, Άβρααμ Γκραντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x