Αγγλία

Παίκτης της Σάντερλαντ έσωσε τρεις ανθρώπους σε συντριβή βάρκας

Ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Ντάνκαν Γουάτμορ, έσωσε η ζωή τριών ανθρώπων από συντριβή βάρκας, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στα Μπαρμπέιντος τον Φεβρουάριο.

Περιπετειώδης ήταν η εξόρμηση του επιθετικού της Σάντερλαντ, Ντάνκαν Γουάτμορ. Σύμφωνα με την "Independent", ο 23χρονος ήταν πάνω σε ψαρόβαρκα η οποία χτυπήθηκε και έσπασε στα δύο, έπειτα από σύγκρουση με σχεδία, η οποία «κατευθύνθηκε πάνω στη βάρκα και την έκοψε στη μέση», σύμφωνα με τον πατέρα του παίκτη.

Τρεις ηλικιωμένοι επιβάτες, εκ των οποίων ο ένας είχε πρόσφατα χειρουργηθεί στο ισχίο, ο δεύτερος δεν μπορούσε να κολυμπήσει και ο τρίτος ήταν πάνω από 80 χρονών, μετέβαιναν, επίσης, στη βάρκα, με τον Γουάτμορ να καταφέρνει να τους βγάλει όλους έξω από το νερό πριν αυτή βουλιάξει.

«Είδαν τη σχεδία και νόμιζαν πως θα περάσει από δίπλα τους και όταν κατάλαβαν πως ερχόταν κατά πάνω τους, άρχισαν να φωνάζουν χωρίς αποτέλεσμα», ανέφερε ο πατέρας του Γουάτμορ. «Αυτά τα είδη σχεδίας είναι ιδιαίτερα δυνατά και η λεπίδα απλά το έσκισε στη μέση».

Ο Γουάτμορ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω τραυματισμού στο χιαστό και βρισκόταν στα Μπαρμπέιντος με την κοπέλα του. Σύμφωνα με τον πατέρα του, Ίαν, ο Γουάτμορ σκαρφάλωσε στη σχεδία και έβγαλε τα τρία άτομα, αλλά και τον καπετάνιο της βάρκας έξω από το νερό πριν αυτή βουλιάξει και χρησιμοποίησε την μπλούζα του για να δέσει το πόδι μιας γυναίκας που αιμορραγούσε.

«Όλοι ερχόντουσαν και του έλεγαν πως είναι ήρωας και πιστεύω πως όλο αυτό τον αποπροσανατόλισε», συμπλήρωσε ο Ίαν Γουάτμορ.

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x