Stoiximan Super League

Παίκτης του Απόλλωνα ο Καστιγέχος!

Ήταν λίγο πολύ γνωστό, τώρα πήρε και επίσημη μορφή. Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός, Γκονζάλο Καστιγέχος, αποτελεί το 12ο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης!

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού επιθετικού, Γκονζάλο Καστιγέχος, ο οποίος είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες με την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες το βράδυ στην Ελλάδα και σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Αφού όλα πήγαν καλά και δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό πρόβλημα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και αποτελεί το 12ο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Αργεντινός θα φύγει κατευθείαν για την Βουλγαρία και το Πράβετς ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γκονζάλο Ρούμπεν Καστιγέχος. Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1986, στην πόλη Λεονές της Αργεντινής, αγωνίζεται ως επιθετικός. Με ύψος 1.82 μ., ξεκίνησε την καριέρα του στη Ροζάριο Σεντράλ από την οποία τον απέκτησε το 2010 η Λανούς πληρώνοντας δυο εκατομμύρια ευρώ. Αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός στις Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Φέρρο Καρρίλ Οέστε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x