Stoiximan Super League

«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Σισέ, μένει μέχρι τον Ιούνιο στην Αζαξιό»

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού φέρεται να ανήκει πλέον ο Παπέ Αμπού Σισέ, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της Κορσικής, ο σέντερ μπακ της Αζαξιό υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους».

Πήρε παίκτη για το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «corsematin.com», ο Παπέ Αμπού Σισέ ανήκει και επίσημα στους «ερυθρόλευκους», καθώς φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την ομάδα του Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο υψηλόσωμος (1,97μ.) σέντερ μπακ βρίσκεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στην Ελλάδα, όπου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο, ο 21χρονος Σενεγαλέζος δεν πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην Αζαξιό (όπου ήδη αγωνίζεται εκεί) μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, ο Σισέ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους Κορσικανούς, όμως οι Γάλλοι δεν αναφέρουν το ποσό που δαπάνησε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x