Stoiximan Super League

Παίρνει αποφάσεις ο Αλαφούζος

Σε συνεχείς συσκέψεις με συνεργάτες του είναι από το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος, που είναι έτοιμος για σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

Η ώρα σημαντικών αποφάσεων για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού ήρθε. Ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά και τα όσα έγιναν χθες, είναι σε συνεχείς συσκέψεις από το πρωί με συνεργάτες του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ημερών ή ακόμη και ωρών να ανακοινώσει σημαντικές αλλαγές στην ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ομάδας είναι προβληματισμένος με την εικόνα στο ντέρμπι και όσα ακολούθησαν, αλλά δεν θέλει και αποφασίσει κάτι, χωρίς ψυχραιμία. Αυτή, άλλωστε, είναι και η λογική του, σε ό, τι έχει να κάνει με την ενασχόλησή του με το "τριφύλλι". Γι αυτό και συζητά με ανθρώπους που εμπιστεύεται, βάζει κάτω τα δεδομένα και είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Το ζήτημα προπονητή είναι πάντα ανοικτό, τη στιγμή, μάλιστα, που θα γίνουν και συναντήσεις με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Αντρέα Στραματσόνι.

Το τι θα γίνει με τον Ιταλό, θα το μάθουμε σύντομα, με τον ίδιο, πάντως, να περνάει τις χειρότερές του μέρες στην ομάδα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να γίνουν κι άλλες αλλαγές και προσθήκες σε άλλα πόστα, με σκοπό τη διόρθωση των λαθών που έχουν γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x