Αγγλία

Παίρνει αποφάσεις σήμερα η Premier League

Κρίσιμη η μέρα για την κορυφαία λίγκα του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς μέσω τηλεδιάσκεψης οι 20 ομάδες θα αποφασίσουν για την τύχη του πρωταθλήματος.

Μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA την Τρίτη, σειρά στην ίδια μορφή συνάντησης παίρνει και η Premier League, γεγονός που κρίνεται πολύ σημαντικό, αφού είναι η πρώτη λίγκα που καλείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της, μετά το πάγωμα που είχε συμφωνηθεί μέχρι και τις 4 Απριλίου.

Το «παρών» θα δώσουν και οι 20 ομάδες και η υπηρεσιακή πρόεδρος του συνεταιρισμό, Κλόντια Άρνεϊ, ενώ θα μιλήσουν ειδικοί, ώστε να τεθούν επί τάπητος τόσο το θέμα που υπάρχει με τον κορωνοϊό, όσο και οι πιθανοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», πρόθεση όλων των ομάδων είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν αφού διεξαχθούν και οι 38 αγωνιστικές, ενώ την ίδια θέληση έχουν και οι παίκτες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αναμετρήσεις χωρίς κόσμο.

Φυσικά, πρόθεση όλων είναι να γίνει πράξη η οδηγία της UEFA και να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου, καθώς αυτή είναι και η τελευταία μέρα λήξης πολλών συμβολαίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x