Stoiximan Super League

Παίρνει φόρα για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Νίκη που θα τον διατηρήσει τουλάχιστον τέταρτο στη Super League και θα τον οδηγήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ψυχολογία ψάχνει ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγωνιστικών θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός να περάσει απόψε νικηφόρα από το «Καυτανζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή για την 24η αγωνιστική (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr). Με νίκη οι «πράσινοι» θα διατηρηθούν τουλάχιστον τέταρτοι, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μπορούν να σκαρφαλώσουν και τρίτοι.

Ασφαλώς το ματς δεν είναι εύκολο, καθώς ο Ηρακλής παρά τη δεινή βαθμολογική του θέση και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σε όλους τους μεγάλους παίρνοντας μάλιστα ισοπαλία από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην έδρα του, αλλά και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει λόγους να παρεκκλίνει από το πλάνο των τελευταίων αγώνων και θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή που συνέτριψε τη Βέροια και μοναδική αλλαγή τον Κουτρουμπή αντί του ασθενούς Ευαγγέλου. Ο πρώτος θα παίξει στην άμυνα με παρτενέρ τον Κουρμπέλη (τιμωρημένος ο Μολέντο), με τους Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα και τερματοφύλακα τον Βλαχοδήμο. Ζέκα και Λουντ θα είναι τα κεντρικά χαφ, Βιγιαφάνιες και Εμποκού θα κινούνται στα άκρα, ενώ Κλωναρίδης και Μπεργκ θ συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμεινε για λόγους τακτικής ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο Παναθηναϊκός επιζητά την πρώτη του νίκη στη Θεσσαλονίκη από το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 27/05/2015 για τα play offs. Πάντως απέναντι στον Ηρακλή έχει καλή παράδοση μετρώντας σε 16 ματς την τελευταία 20ετία ως φιλοξενούμενους 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Μια από αυτές τις τρεις ήττες ήρθε πέρσι, στις 28 Νοεμβρίου του 2015 με 1-0 χάρη σε γκολ του Βέλλιου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x