Stoiximan Super League

Παίρνει Λούκας Μπογέ η ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός φορ Λούκας Μπογέ είναι αγκαλιά με την ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταμάτης Βούλγαρης.

Ο Λούκας Μπογέ φαίνεται πως θα είναι ο παίκτης που παίρνει η ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταμάτης Βούλγαρης, η «Ένωση» είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού (ύψος 1,78μ.) που έχει τα προσωνύμια «τανκ» και «ταύρος».

Ο Μπογέ, που έχει συμβόλαιο ως το 2020 με την Τορίνο, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αποκτάται με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα.

Ο παίκτης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και μάλιστα είναι σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς από τις 6 Ιουλίου είναι μεταξύ των 28 παικτών που συμμετέχουν στην προετοιμασία της Τορίνο.

Το σκάουτινγκ κάνει λόγο για έναν παίκτη με πολύ καλή τεχνική, εξαιρετικό στο ένας εναντίον ενός και ταυτόχρονα πολύ ομαδικό.

Ο Μπογέ αναδείχθηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας το 2014. Εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ το Φεβρουάριο του 2016 μετακόμισε στην Τορίνο. Με την «γκρανάτα» μέτρησε 47 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη διετή του παρουσία. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Θέλτα, με την οποία κατέγραψε 13 συμμετοχές στη La Liga (266 λεπτά συμμετοχής) χωρίς να σκοράρει.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x