Stoiximan Super League

Παίρνει μεταγραφή ο Κλωναρίδης

Νέος μνηστήρας προέκυψε για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Τι «παίζει» με αντικαταστάτη και στόπερ.

Μπορεί η μετακίνηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λόκερεν να «ναυάγησε» και το ενδιαφέρον της Μπελενένσες να μην προχώρησε, ωστόσο φαίνεται πως ο νεαρός επιθετικός δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» έχει προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα για τον 24χρονο άσο και όλα δείχνουν πως θα πωληθεί. Άλλωστε ο ίδιος είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έγινε και δεν τον καλύπτει ο ρόλος εφεδρικού για τον οποίο τον προόριζε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Άγνωστο είναι αν ο Παναθηναϊκός θα αξιοποιήσει τα χρήματα αυτά για το δανεισμό του Πολ Ζοσέ Εμποκού ή κάποιου άλλου γρήγορου ακραίου μεσοεπιθετικού ή θα τα προσθέσει στο «πακέτο» για την απόκτηση στόπερ.

Άλλωστε η ενίσχυση στην άμυνα αποτελεί προτεραιότητα και εκτιμάται πως μετά το ματς με την Μπρόντμπι κι εφόσον έχει επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα αποκτηθεί ένας αμυντικός, είτε θα πρόκειται για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, είτε για τον Κρίστοφερ Σάμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x