Ιταλία

Παίρνει Μουσάτσιο η Μίλαν

Σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού, Ματέο Μουσάτσιο, που εντυπωσιάζει φέτος, ήρθε η Μίλαν σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport.

Τα μεταγραφικά «χτυπήματα» του καλοκαιριού ετοιμάζει από τώρα η Μίλαν. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, οι ροσονέρι έφτασαν σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Ματέο Μουσάτσιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια έναντι 18 εκατ. ευρώ, αφού το συμβόλαιο του Αργεντινού αμυντικού με το «κίτρινο υποβρύχιο» εξέπνεε το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας και να αποτελέσει τη νέα «κολόνα» στα μετόπισθεν των Μιλανέζων. Άλλωστε, ειδικά φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη La Liga και είναι εκ των βασικών λόγων που η Βιγιαρεάλ έχει δεχθεί μόλις 28 γκολ σε 35 αγωνιστικές.

Αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η πρώτη σημαντική -και πραγματικά ουσιαστικά- κίνηση των Κινέζων ιδιοκτητών της Μίλαν κι ενώ έπονται κι άλλες μεταγραφές. Ακόμα πιο γκλαμουράτες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x