Stoiximan Super League

Παίρνει Μπιτόλο ο Ατρόμητος

Σε... άκρως προχωρημένες επαφές με τον Μαριάνο Μπιτόλο βρίσκεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες αναμένεται να κλείσουν την «τρύπα» στο αριστερό άκρο με τον Αργεντινό άσο.

Μεταγραφή στα... σκαριά έχει ο Ατρόμητος. Οι κυανόλευκοι έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας (μετά το ναυάγιο με την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη) και το όνομα αυτού είναι Μαριάνο Μπιτόλο!

Οι Περιστεριώτες είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο Αργεντινό μπακ και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις, αφού είναι πολύ πιθανό άμεσα να ταξιδέψει για Ελλάδα και να κλείσει την μεταγραφή.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Κολόν Σάντα Φε της πατρίδας του, όπου έχει ενεργό ρόλο. Άλλωστε στο τρέχον πρωτάθλημα της χώρας του τάνγκο μετράει 14 συμμετοχές σε 16 παιχνίδια. Παλιότερα είχε περάσει και απ' την Βελέζ Σάρσφιλντ, δίχως τότε -όντας και μικρότερος ηλικιακά- να 'χει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε... τελειωμένο επίπεδο και ουσιαστικά ο Ατρόμητος... αγγίζει τον παίκτη, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να καλύψει επαρκώς το «κενό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x