Stoiximan Super League

Παίρνει Ουσέρο ο Ατρόμητος

Μόνο η τυπική λύση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης απομένει για να ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο ο Φερνάντο Ουσέρο.

Μετά τις αποχωρήσεις και τις υποθέσεις ανανέωσης, ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωση της πρώτης του μεταγραφής, καθώς με το ένα πόδι στο Περιστέρι είναι ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός άσος ο οποίος τα έχει «σπάσει» από τον περασμένο Νοέμβριο με τον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται να μείνει ελεύθερος εντός των επόμενων ημερών, αφού όπως λέγεται η λύση της συνεργασίας αποτελεί καθαρά τυπικό ζήτημα.

Ο Ατρόμητος έχει ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει για την ανακοίνωσή του είναι η απεμπλοκή του από τους Αρκάδες.

Με αυτή τη λύση οι Περιστεριώτες αρχίζουν να καλύπτουν τα κενά της μεσαίας γραμμής, μετά την αποχώρηση του Δημούτσου και τη δεδομένη απόφαση να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Αγκουαζί και Κατσουράνη.

Στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας προβλέπεται ακόμα η απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού με το όνομα του Παπαδόπουλου να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, ενός ακόμα χαφ με τον Βίκτορ Βιτόλο να είναι μια υπαρκτή περίπτωση, αριστερού μπακ και σίγουρα ενός σέντερ μπακ. Αν και εφόσον δεν υπάρξει happy end με τον Σωκράτη Φυτανίδη, τότε θα γίνει κίνηση για ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x