Αγγλία

Παίρνει πακέτο Ρενάτο Σάντσες και Ντόουγκλας Κόστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόκειται να αποκτήσουν από την Μπάγερν Μονάχου τους Ρενάτο Σάντσες και Ντόουγκλας Κόστα που είναι δυσαρεστημένοι από τον χρόνο συμμετοχής που έχουν.

Όσο η μεταγραφή του Αντουάν Γκρίζμαν αιωρείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει δύο δυνατές μεταγραφές με τους Σάντσες και Κόστα να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Την φετινή σεζόν, ο Πορτογάλος άσος μετράει 25 συμμετοχές χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της Μπάγερν.

Από την άλλη πλευρά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετράει 34 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 7 γκολ και στην αρχή της περιόδου ήταν βασικός στέλεχος των «βαυαρών» άλλα στην συνέχεια δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Κάρλος Αντσελότι.

Οι «μπέμπηδες» αν θελήσουν να τους αποκτήσουν θα χρειαστεί να ξοδέψουν ένα ποσό γύρω στα 65 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί την απόκτηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών γιατί θεωρεί ότι θα δώσουν μία άλλη ποιότητα στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Γιώργος Δόσχορης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x